АККАРЖА ПЛЮС - ГОТУЄМО МАЙОНЕЗ, КЕТЧУП ТА ГАРНИЙ НАСТРІЙ

+38 (048) 737 65 46


АККАРЖА ПЛЮС - ГОТУЄМО МАЙОНЕЗ, КЕТЧУП ТА ГАРНИЙ НАСТРІЙ

+38 (048) 737 65 46

ТОВ "Аккаржа Плюс"

ПРО НАС

   Більше ніж 200 років тому біля Одеси було засноване етнічне німецьке поселення Грослібенталь. Тепер це поселення носить назву Великодолинське. Наше містечко розкинулось на півдні України в самому центрі Одеської області, де соняшникові лани зустрічаються з «самим синім в світі» Чорним морем. Саме тут наприкінці 2001 року було створене унікальне підприємство – ТОВ «АККАРЖА ПЛЮС».    В чому наша унікальність запитаєте Ви? Одеса – це сонце, Одеса – це море, Одеса – це особливе тепле повітря просочене веселим настроєм, посмішками та коханням. Отож, наша унікальність саме в цьому коханні з яким ми живемо та яке ми втілюємо в усе, що виробляємо. А виробляємо ми багато чого:     ● Майонез та майонезні соуси, рецепти яких ми роками відточували з кращими шеф-кухарями найбільших ресторанних та кулінарних мереж.    ● Кетчупи та томатні соуси, які не поступаються за якістю найвідомішим світовим брендам    ● Міцну гірчицю, від краплі якої перехоплює подих, та американську – лагідну та ароматну.    ● Та ще багато-багато чого: томатну пасту, розчин оцтової кислоти, соєвий соус…  В 2017 році вперше весь наш багаторічний досвід ми втілили в продукції під ТМ «Одеські традиції», почавши виробляти та постачати її нашим споживачам під цим брендом. На сьогодні цей бренд є одним з найвідоміших в нашому регіоні, а продукцію з його логотипом можна знайти майже в кожній крамниці України.    В 2019 році побачила світ ТМ «ProfiLine». Під нею випускаються виключно професійні «білі» та «червоні» соуси, майонези та кетчупи. Рецептуру соусів під ТМ «ProfiLine» було розроблено спеціально для використання в закладах харчування (ресторанах, кафе, пекарнях та кулінаріях) з урахуванням усіх технологічних особливостей цих закладів.   В 2020 році на ринок вийшла перша упаковка майонезу під ТМ «Німецька слобода». Україна – це Європа. Сама історія заснування нашого містечка підтверджує цю тезу. Більше двохсот років минуло з дня, коли німецькі поселенці вирішили оселитися там, де сьогодні ми живемо та працюємо, де розташоване наше підприємство, де кожного дня з виробничих ліній виходить нова упаковка майонезу чи кетчупу, щоб невдовзі опинитися на Вашому столі, де від покоління до покоління передаються традиції європейської якості та культури виробництва.