ТОВ "Аккаржа Плюс"
Більше ніж 200 років тому біля Одеси було засноване етнічне німецьке поселення Грослібенталь. Тепер це поселення носить назву Великодолинське. Наше містечко розкинулось на півдні України в самому центрі Одеської області, де соняшникові лани зустрічаються з «самим синім в світі» Чорним морем. Саме тут наприкінці 2001 року було створене унікальне підприємство – ТОВ «АККАРЖА ПЛЮС». В чому наша унікальність запитаєте Ви? Одеса – це сонце, Одеса – це море, Одеса – це особливе тепле повітря просочене веселим настроєм, посмішками та коханням. Отож, наша унікальність саме в цьому коханні з яким ми живемо та яке ми втілюємо в усе, що виробляємо. А виробляємо ми багато чого: ● Майонез та майонезні соуси, рецепти яких ми роками відточували з кращими шеф-кухарями найбільших ресторанних та кулінарних мереж. ● Кетчупи та томатні соуси, які не поступаються за якістю найвідомішим світовим брендам ● Міцну гірчицю, від краплі якої перехоплює подих, та американську – лагідну та ароматну. ● Та ще багато-багато чого: томатну пасту, розчин оцтової кислоти, соєвий соус… В 2017 році вперше весь наш багаторічний досвід ми втілили в продукції під ТМ «Одеські традиції», почавши виробляти та постачати її нашим споживачам під цим брендом. На сьогодні цей бренд є одним з найвідоміших в нашому регіоні, а продукцію з його логотипом можна знайти майже в кожній крамниці України. В 2019 році побачила світ ТМ «ProfiLine». Під нею випускаються виключно професійні «білі» та «червоні» соуси, майонези та кетчупи. Рецептуру соусів під ТМ «ProfiLine» було розроблено спеціально для використання в закладах харчування (ресторанах, кафе, пекарнях та кулінаріях) з урахуванням усіх технологічних особливостей цих закладів. В 2020 році на ринок вийшла перша упаковка майонезу під ТМ «Німецька слобода». Україна – це Європа. Сама історія заснування нашого містечка підтверджує цю тезу. Більше двохсот років минуло з дня, коли німецькі поселенці вирішили оселитися там, де сьогодні ми живемо та працюємо, де розташоване наше підприємство, де кожного дня з виробничих ліній виходить нова упаковка майонезу чи кетчупу, щоб невдовзі опинитися на Вашому столі, де від покоління до покоління передаються традиції європейської якості та культури виробництва.